yritys

Tyylillä, taidolla ja tyytyväisyystakuulla

Koska koti on tunne - Venue keittiöt

Koti on loppujen lopuksi tunne. Tunne läheisyydestä, omasta rauhasta ja turvasta. Tunne onnesta.  Se on myös paikka, jossa viihdymme ja jonne haluamme palata.

Oman kodin mieleisekseen laittamisen kuuluu olla mukavaa ja helppoa, olipa kyseessä pieni sisustuksen päivittäminen tai perusteellisempi keittiöremontti. Ajattelemme, että matka on yhtä tärkeä kuin onnistunut lopputulos. Vain siten kodista voi tulla entistä rakkaampi.

Me haastamme itsemme joka kerta löytämään juuri ne oivallukset ja yksityiskohdat, jotka tekevät kodista kunkin elämäntilanteeseen sopivan. Sellaisen, jossa henkilökohtainen tyyli ja tilan toiminnallisuus ovat täydellisessa balanssissa. Se onnistuu vain aidosti kuuntelemalla ja ymmärtämällä asiakastamme. Ja koska hyvä suunnitelma vaatii aina tasoisensa toteutuksen, me myös remontoimme keittiöt ja kodintilat lattiasta kattoon tyylillä, taidolla ja tyytyväisyystakuulla. Ihmiseltä ihmiselle.


Me luomme kodin tiloja, joissa on hyvä elää.
Koska hyvä koti kuuluu jokaiselle.

sivukuva

Venue Keittiöt

Ormuspellontie 14
00700 Helsinki

kaisa.korhonen(at)venue.fi

Yhteydenotto

Haluamme kuulla keittiötoiveesi. Soita meille tai lähetä viestiä, ja toteutamme keittiöunelmasi – tyylillä, taidolla ja tyytyväisyystakuulla!