Liity joukkoomme

Me luomme kodin tiloja, joissa on hyvä elää. Koska hyvä koti kuuluu jokaiselle.

Haemme nyt keittiöyrittäjiä!

Me luomme kodin tiloja, joissa on hyvä elää. Koska hyvä koti kuuluu jokaiselle. Me teemme asiat toisin, ihan uudella tavalla, tarjoamme markkinoiden pisimmälle viedyn asiakaspalvelukonseptin.

Keittiö on tunnetusti parhaiden keskustelujen ja tunnelmallisten hetkien sydän, jonka kuuluu sykkiä itselle toimivaan tyyliin. Löydämme juuri ne asiakkaidemme näköiset käytännön ratkaisut ja yksityiskohdat, jotka tekevät keittiöstä sopivan, toimivan ja kestävän. Koska toimiva keittiö on kokonaisuus, suunnittelemme sen myös kokonaisuutena. Meiltä asiakkaat saavat kaikki kalusteet, koneet, asennuksen, sisustussuunnittelun ja materiaalit, hanat sekä valaistuksen käyttövalmiina. Annamme koko remontille yhden kiinteän hinnan ja aikataulun, sisustussuunnittelun teemme tyytyväisyystakuulla. Annamme myös ensimmäisenä Suomessa remontille aikataulutakuun. Remontin ajaksi tuomme asiakkaan kotiin kehittämämme remonttikeittiön varmistamaan arjen sujumisen myös remontin keskellä. Opastamme uuden keittiön käytön henkilökohtaisesti ja vietämme yhdessä uuden keittiön avajaiset.

Palvelukonseptimme kasvun takaamiseksi valitsemme nyt keittiöyrittäjiä Suomen suurimpiin kaupunkeihin. Tavoitteenamme on tänä vuonna palvella asiakkaitamme viiden kaupungin alueella Suomessa. Etsimme sinua, joka haluat olla mukana kehittämässä jotain aivan uutta ja eri tavalla toimivaa keittiökalustekonseptia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia täynnä olevan kansainvälisen työympäristön, jossa avarakatseisuutta, myyntitaitoja ja positiivista asennetta arvostetaan. Ennen kaikkea painotamme halua ja innostusta olla mukana kehittämässä menestystarinaamme, oma-aloitteista työ-otetta sekä kiinnostusta alaan. Sinulla on oltava kokemusta rakennusalan tuotteiden myynnin parista tai näyttöjä remontti-alalta sekä taidot tai halu oppia uusia asioita. Kansainvälinen päämies tarjoaa 15 vuoden ja tuhansien keittiöiden kokemuksella tarvitsemasi tuen tehtävien menestykselliseksi hoitamiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi [at] venue.fi
 

sivukuva

Venue Keittiöt

Ormuspellontie 14
00700 Helsinki

kaisa.korhonen(at)venue.fi

Yhteydenotto

Haluamme kuulla keittiötoiveesi. Soita meille tai lähetä viestiä, ja toteutamme keittiöunelmasi – tyylillä, taidolla ja tyytyväisyystakuulla!