ideamme

Me luomme kodin tiloja, joissa on hyvä elää.
Koska hyvä koti kuuluu jokaiselle.

Ideamme

NÄIN ME SEN TEEMME

Keittiö on tunnetusti parhaiden keskustelujen ja tunnelmallisten hetkien sydän, jonka kuuluu sykkiä itselle toimivaan tyyliisi. Löydämme juuri ne näköisesi käytännön ratkaisut ja yksityiskohdat, jotka tekevät keittiöstä sinulle sopivan, toimivan ja kestävän.

Koska toimiva keittiö on kokonaisuus, suunnittelemme sen myös kokonaisuutena. Meiltä saat kaikki kalusteet, koneet, hanat ja valot käyttövalmiina. Annamme koko remontille yhden kiinteän hinnan ja aikataulun tyytyväisyystakuulla.

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ SINUA VARTEN

Koska haluamme, että lopputulos on täysi kymppi, tärkein tehtävämme on kuunnella, oivaltaa ja ymmärtää millaiset ratkaisut ja yksityiskohdat tekevät keittiöstäsi juuri sinulle parhaan mahdollisen.

Venue-keittiössä tyyli ja toiminnallisuus kohtaavat. Teemme tilaasi yksilöllisen sisustussuunnitelman, joka takaa kokonaisuutena toimivan ja oman näköisen uudistuksen keittiöösi. Löydämme yhdessä sinun ja kotisi tuntuisen ja näköisen ratkaisun – tilan, missä on hyvä elää. Millaisen tunnelman sinä haluat kotiisi?

TARKKA HINTA JA AIKATAULUTAKUU

Meihin voit luottaa kaikissa keittiösi uudistukseen liittyvissä vaiheissa alusta loppuun. Meiltä saat yhden kiinteän hinnan sekä aikataulun, joka pitää. Onnistunut remontti etenee odotetusti ja valmistuu silloin kun on sovittu.

Kaikki käyttämämme runkomateriaalit on suunniteltu kestämään kosteutta ja kulutusta, jotta keittiö tuo iloa niin tänään kuin pitkälle tulevaisuuteen. Keittiö on tarkoitettu elämää varten.

Uskomme työmme korkeaan laatuun, joten tarjoamme sinulle 30 päivää aikaa tutustua uuteen keittiöösi ja hoitaa maksun vaikka osissa, elämäntilanteeseesi mukautuen. Annamme työllemme aikataulutakuun – ensimmäisenä Suomessa.

HUOLETONTA ARKEA REMONTTIKEITTIÖLLÄ

Koska remontin aikanakin pitää pystyä elämään, tuomme ilmaiseksi käyttöösi Venue-remonttikeittiön muutostöiden ajaksi. Arkiset kokkailut sujuvat huoletta ja elämä pysyy raiteillaan myös remontin aikana.

KÄYTÖN OPASTUS JA UUDEN KEITTIÖN AVAJAISET

Uusi keittiö on juhlan paikka! Me opastamme sinut uuden keittiösi saloihin ja sitten kahvitellaan. Kutsu paikalle vaikka koko suku ja naapurit, me tuomme pullat ja kahvit. Kotisi on valmis elämään ja yhdessäoloon!

sivukuva

Venue Keittiöt

Ormuspellontie 14
00700 Helsinki

kaisa.korhonen(at)venue.fi

Yhteydenotto

Haluamme kuulla keittiötoiveesi. Soita meille tai lähetä viestiä, ja toteutamme keittiöunelmasi – tyylillä, taidolla ja tyytyväisyystakuulla!